In geval van ziekte of andere narigheid, kan een kaartje, telefoontje of een bezoekje soms wonderen doen. Als u dit op prijs stelt, laat het ons dan via Mia Urselmann (Point of Contact) weten. Mia kan dan zorg dragen voor de juiste gang van zaken. Ook kunt u een bericht sturen aan het secretariaat: Neem contact op om de adresgegevens te ontvangen
 
 
13 december 2018 

Beste mensen.

Vandaag bij de oncoloog geweest voor de uitslag van de scan van afgelopen week.

De tumor is geslonken en dus heeft de chemo iets gedaan.

Heb nog een bloedtransfusie gehad omdat het HB gehalte te laag was.

Nu even pas op de plaats om te kijken of de energie wat terug komt.

Op 24 januari een nieuwe afspraak in het ziekenhuis en dan wordt er bekeken hoe verder te gaan.

We zien de feestdagen nu dan ook positief tegemoet en

wensen jou hierbij ook mooie dagen en een fijne start in het nieuwe jaar.

Jan Urselmann

 
 
26 oktober 2018 
Beste mensen, Zoals bijna iedereen van jullie al weet, heeft Luut op 17 oktober een tweede Hipec operatie ondergaan in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.Hoewel de ingreep heel lang heeft geduurd, heeft hij hem goed doorstaan en waren de artsen tevreden dat ze niet voor verrassingen kwamen te staan.De eerste dagen verliepen met de gewone ups and downs, maar dinsdag werd er vastgesteld dat hij ook nog een longontsteking had. Hoewel ze het beestje nog niet geïdentificeerd hadden, werd er onmiddellijk een antibioticum aangesloten.Nadat er donderdag vastgesteld was welke bacterie het was, bleek dat hij de medicijnen daarvoor ook oraal kon innemen.En toen kwam er vrijdagmorgen een onverwacht en verrassend telefoontje dat hij naar huis mocht.Luut kan nu thuis verder herstellen en dat is natuurlijk heel prettig. Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar stapje voor stapje gaat het vast weer lukken.
Hartelijke groeten van Els en ook van Luut.
 
10 oktober 2018 

Maandag zijn Mieke en Co Hartman bij Gré Speestra, wonende te Dronten op bezoek geweest. Zij is geopereerd aan een nekhernia en dat is nu 4 weken geleden. Het gaat goed met haar:


 

 
  


="line-height:>


="font-family:>